Kina 12-19/2-09

Upplevelsernas land! Bland alla dessa människor känner man sig verkligen uppmärksammad och påpassad på ett positivt sett , men det är även ovant när man kommer från Sverige.

Den första natten sov vi i hamnstaden Oingdao där vi våran första dag fick besöka volvo oceanracebyn och se starten på tävlingen. På em fick vi några  sköna timmar  för oss själva på hotellet ,innan vi tillsammans med två av besättningskillarna på Ericsson 3 intog en god middag.

Dag två styrde vi åter kosan mot Peking och när vi nådde staden fick vi en guidad tur i bussen. Känslan att ”greppa! Peking infann sig inte, kan jag lungt säga!!

De följande dagarna besökte vi Himmelska Fridens Torg, den Förjbjudna Staden, Sommarpalatset och den Kinesiska Muren.  Kina, med sitt otroliga kulturarv känns som ett sagoland ditt jag kommit på något mystiskt sätt!

Varje kväll fick vi avnjuta goda middagar på de bästa krogarna  runt om i Peking. Sista kvällen fick vi avnjuta Peking anka som är ett måste när man gästar staden.

Vi fick verkligen uppleva mycket med alla våra sinnen på denna fantastiska resa, och minnena blir någonting att tänka tillbaka på.

Ett svar till “Kina 12-19/2-09”

  1. Vilken fantastisk resa du gjort o ff gör förstår jag.
    Grattis till din utbildning Helena. Kramar från May-Brith
    Terry Evans är trovärdig o bra. Hälsa mamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: